top of page

DEPARAZITAREA

91845869_207477587226415_427319984179788

Paraziții - oaspeții nepoftiți

    Parazitozele sunt acum recunoscute drept cauza multor boli nediagnosticate. Există mai mult de 130 de tipuri diferite de paraziți care pot să locuiască în corpul uman, iar dimensiunea lor variază de la un nivel microscopic până la viermii mari multicelulari. Cea mai mare parte a paraziților se găsesc în tractul digestiv, dar la fel de bine pot sta și în sânge, limfă, articulații și mușchi. Conform unor statistici actulale, circa 7 din 10 persoane prezintă diferite simptome de infestare cu paraziți, dar de cele mai multe ori aceștia pun diferitele manifestări neplăcute pe seama altor boli. Există situații în care simptomele unei infecții parazitare sau fungice sunt identice cu cele ale unei infecții bacteriene sau virale, rezultând tot felul de diagnostice eronate.

 

Să vedem acum câteva dintre cele mai frecvente manifestări ale prezenței paraziților în corp, adeseori incorect înțelese nu doar de către cei în cauză, ci și de către unii medici:

  • Umflarea abdominală persistentă  - semn frecvent al prezenței invadatorilor ascunși;

  • Poftă de mâncare persistentă, deși persoana în cauză mănâncă mai mult decât normal;

  • Respirație urât mirositoare - stare pusă frecvent, în mod eronat, pe seama problemelor dentare;

  • Frecvente probleme gastro-intestinale: arsuri la stomac, constipație, diaree, balonare, colecist calculos, gaze, duodenită, scaune voluminoase cu exces de grăsime în materiile fecale, intoleranțe alimentare, sindrom de colon iritabil etc.;

  • Sistem imunitar slăbit: oboseală cronică, anemie, infecții cronice bacteriene sau virale frecvente;

  • Nervozitate, iritabilitate permanentă, stări de anxietate;

  • Alergii, intoleranțe sau semne de boală autoimună - paraziții irită, inflamează și permeabilizează mucoasa intestinală. Această creștere a permeabilității pereților intestinali permite moleculelor mari nedigerate și toxinelor de tot felul să treacă prea ușor în fluxul sanguin care duce la alergii alimentare.

  • Urticarie, erupții cutanate, eczeme sau chiar ulcere cutanate, inflamații, dureri, leziuni cutanate, dermatită, mâncărime etc;

  • Durerile articulare și musculare, artrite toxico-alergice ( de regulă nediagnosticate ca atare) și inflamații de tot felul.

  • Retenție mare de apă, limfă blocată, picioare care se umflă cu usurință, circulație periferică slabă, varice;

Persoanele cu infecții parazitare intestinale prezintă următoarele caracteristici:


- Au carențe nutriționale, chiar dacă mănâncă mult;
- Prezintă frecvente infecții cu virusuri, ciuperci sau bacterii rele;
- Au diverse tipuri de intoxicații chimice, inclusiv cu metale toxice:
- Paraziții nu doar iau din nutrienții proprii, ci și eliberează deșeuri toxice. Urina paraziților constă practic în amoniac pur, foarte dăunător organismului. Amoniacul atacă sistemul nervos central ducând la neliniște, depresie, anxietate, hipertensiune și oboseală. Paraziții tind să stea mai ales în zonele în care sunt depozite de  metale grele (mercur, plumb, cadmiu), deoarece acestea omoară bacteriile bune, care ar ucide în mod normal larvele parazite.
- Parazitoza poate stimula, complica sau exagera și alte probleme de sănătate pe care le puteți avea.

Cum scăpăm de paraziți?

Atunci când medicii descoperă prezența paraziților, cei mai mulți oamenilor recurg la medicamente chimice, toate cu impact toxic sever asupra organismului. Dintre efectele lor adverse, uneori chiar devastatoare, enumerăm:  intoxicarea ficatului, ameţeală, febră, greață, dureri de cap, vărsături, pierderea părului, dureri de stomac, probleme de vedere, echimoze, confuzie mentală etc. Care ar fi atunci alternativa sănătoasă? Răspunsul este consumul unor alimente și/sau de suplimente naturale care cu efect antiparazitar certificat și demonstrat de zeci și sute de ani. Dintre acestea amintim: usturoiul, semințele de dovleac, cimbrul, oregano, frunza de nuc negru, cuișoarele, chimenul, papaya etc.

Noi am lucrat foarte bine cu produse antiparazitare de cea mai buna calitate, în formulă completă, cu spectru larg de acțiune, certificate GMP, fără efecte adverse, precum cele conținute în pachetul ParaShield, de la Coral Club. Un program de deparazitare trebuie să dureze 4-6 săptămâni și trebuie repetat la cel mult 6 luni, adică trebuie parcurs de orice persoană, de minim 2 ori pe an. Pe parcursul programului, cel putin 3 săptămâni, nu se vor consuma dulciuri și lapte. Nu este nevoie să ne facem analize pentru a vedea dacă avem sau nu paraziți! Am văzut zeci de cazuri nediagnosticate medical, dar cu pline de paraziți

© 2020 by Octavian

bottom of page